Voice Beat - Logo
Banner

Opname

Altijd al je eigen opgenomen liedje willen hebben?
Voor jezelf of om te laten horen aan anderen?
Al ervaren of beginnend?

Vanaf September 2017 beschikt The BeatAcademy over haar eigen muziekstudio. We bieden muzikanten en zangers de kans om op te nemen. Dit kan om een bestaand nummer gaan of om een door ons geschreven nummer. Tijdens een opname sessie geven je aanwijzingen en werken we aan de vocals en/of muziekpartij . Belangrijk is dat je je relaxed voelt. Samen met je band opnemen, enkel je gitaar- of pianopartij opnemen? Of heb je nog geen muziek maar wil je wel zang opnemen? Iedereen is welkom.

Zangopname: 

Wil je een basis arrangement met piano en aanvullende instrumenten zoals viool of een gehele productie met drums, bass, gitaar etc. Alles is mogelijk. Je krijgt het resultaat via de mail of op je USB stick. 

De studio beschikt over professionele soft- en hardware en de nieuwste sounds! We hebben ervaring met het begeleiden van muzikanten/zangers, zowel beginnend als professioneel. Zo schreven we nummers die o.a in de top 100 kwamen en werden uitgebracht door bijv. Sony Music.

Heb je weinig of geen ervaring met het opnemen, dan is dit geen probleem, we oefenen het nummer en met wat coaching en jouw inzet zullen we 100% zeker een mooi eindresultaat neer zetten! Je hoeft geen zangles of muziekles te hebben om een opname in te plannen. Het toewerken naar een opname kan wel een mooi doel zijn binnen de lessenreeks.

Opnamekosten

Vul het contactformulier in en vraag naar een vrijblijvende offerte

 

 

 

 

 

Interesse in het opnemen van een nummer in Apeldoorn? Klik hier en meld je aan

website by: www.webexsite.com
Voor meer informatie: contactformulier