Voice Beat - Logo
Banner

Zangles

In onze lessen wordt in een ontspannen sfeer gewerkt aan o.a :

 • De basis van ademhaling
 • De basis van ademsteun
 • Dynamiek
 • Uitspraak
 • Tekstinterpretatie
 • Timing
 • Articulatie
 • Beleving
 • Zuiver zingen
 • Vibrato
 • Meerstemmig zingen
 • Het toevoegen van ad libs

Begeleid door pianospel of door een karaokeband werk je er samen met de docent aan het nummer op de juiste wijze te brengen, waarbij de docent rekening zal houden met het genre waarin jij graag zingt. Om dit te bewerkstelligen zullen oefeningen in de les gedaan worden en wordt huiswerk mee gegeven. We streven ernaar om de lessen aan te passen aan jouw tempo, stem en muzieksoort, zodat jij bepaalt wat je wilt zingen en wij je daarin coachen.

Het is mogelijk in de les toe te werken naar een optreden, bekijk eens de beelden van de VoiceBeat eindshows van 2017 of 2019 

Reitse: 'Belangrijk vind ik dat de leerling zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen en dat hij of zij zich helemaal durft te geven, dit zorgt ervoor dat we al zijn / haar talenten volledig kunnen benutten. Heeft hij of zij nog weinig tot geen ervaring met zingen? Dan is dit geen probleem, vaak weten leerlingen niet wat ze allemaal in hun mars hebben.'

Interesse in het nemen van zangles in Apeldoorn? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles

website by: www.webexsite.com
Voor meer informatie: contactformulier