Voice Beat - Logo
Banner

Over mij

Mijn naam is Reitse Giesbers, ik werd geboren op 9 maart 1988. Al heel mijn leven ben ik met muziek bezig, ik begon op jonge leeftijd met piano spelen en toen ik mijn eerste eigen liedje had geschreven miste ik een zanger bij het nummer, ik besloot het toen zelf te gaan zingen en vond het zo leuk dat ik er nooit mee ben opgehouden!

In 2000 begon ik met het nemen van zanglessen en kreeg ik o.a les van Stanley Clementina (zangcoach van o.a Sabrina Starke) en bij Markant Apeldoorn. Daarnaast deed ik auditie bij Tjeerd Oosterhuis en kwam door de auditie heen. Dit betekende veel zingen! Ik heb ervaring opgedaan door te werken in studio’s en trad op bij o.a Giel Beelen en TMF kweekvijver. Ook werkte ik met o.a Jenny Lane, Terence Esajas (producer van Boris (winnaar Idols II) en Brownie Dutch (Ali B, Yes-R).

In 2006 begon ik met mijn studie aan de Herman Brood Academie (MBO-muziek opleiding) ik koos als hoofdvak zang en in deze jaren kreeg ik les in vakken als: muziektheorie, songwriting, solfège, bandcoaching, zangtechniek, didactiek.In 2014 ben ik te gezien geweest in het RTL5 programma 'The Hit' en volgde ik de cursus 'CVT voor zangdocenten' van Frouke van Es. In het verleden gaf ik ook zangles op de Babette Labeij Music Academy te Amsterdam. Alle jaren hebben mij gevormd tot enthousiaste coach die zijn passie voor muziek wil overbrengen op zijn leerlingen.

Interesse in het nemen van zanglessen bij Reitse? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles

 

 

 

 

 

website by: www.webexsite.com
Voor meer informatie: contactformulier