Voice Beat - Logo
Banner

Onze docenten 

Over Reitse /Over Lennard / Over Feline / Over Cleo

Mijn naam is Reitse Giesbers, ik werd geboren op 9 maart 1988. Al heel mijn leven ben ik met muziek bezig, ik begon op jonge leeftijd met piano spelen en toen ik mijn eerste eigen liedje had geschreven miste ik een zanger bij het nummer, ik besloot het toen zelf te gaan zingen en vond het zo leuk dat ik er nooit mee ben opgehouden!

In 2000 begon ik met het nemen van zanglessen en kreeg ik o.a les van Stanley Clementina (zangcoach van o.a Sabrina Starke) en bij Markant Apeldoorn. Daarnaast deed ik auditie bij Tjeerd Oosterhuis en kwam door de auditie heen. Dit betekende veel zingen! Ik heb ervaring opgedaan door te werken in studio’s en trad op bij o.a Giel Beelen en TMF kweekvijver. Ook werkte ik met o.a Jenny Lane, Terence Esajas (producer van Boris (winnaar Idols II) en Brownie Dutch (Ali B, Yes-R).

In 2006 begon ik met mijn studie aan de Herman Brood Academie (MBO-muziek opleiding) ik koos als hoofdvak zang en in deze jaren kreeg ik les in vakken als: muziektheorie, songwriting, solfège, bandcoaching, zangtechniek, didactiek.In 2014 ben ik te gezien geweest in het RTL5 programma 'The Hit' en volgde ik de cursus 'CVT voor zangdocenten' van Frouke van Es. In het verleden gaf ik ook zangles op de Babette Labeij Music Academy te Amsterdam. Alle jaren hebben mij gevormd tot enthousiaste coach die zijn passie voor muziek wil overbrengen op zijn leerlingen.

Interesse in het nemen van zanglessen bij Reitse? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles

 

Lennard Mellema 

Lennard Mellema is geboren op 22 april 1990 te Deventer. Lennard begon op 15 jarige leeftijd de vooropleiding voor het Conservatorium. Een jaar later auditeerde hij op het conservatorium Zwolle. Hier werd hij toegelaten, dit was de opening om van zijn 'hobby' zijn werk te maken. Inmiddels is Lennard een ervaren zanger en docent, al sinds 2008 geeft hij zangles en als leadzanger van de band ‘Bad Shoes’ zong hij op vele podia.

Daarnaast werd Lennard op zanggebied jarenlang gecoacht door o.a. Robin van Beek (zangcoach van o.a. Joop van den Ende producties).

Als docent is Lennard enthousiast en begeleidt hij jou op piano of gitaar. Samen met jou onderzoekt hij graag de mogelijkheden van jouw stem en leert hij je graag je stem te beheersen en te onderhouden.

Interesse in het nemen van zanglessen bij Lennard? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles

 

Feline van Putten

Feline genoot een opleiding tot zangdocent bij VoiceBeat en is gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen en aan vocalisten, van alle leeftijden, die hun stem willen leren kennen en erachter willen komen wat ze (vocaal) allemaal in petto hebben!

Feline zelf heeft roots in soul & r&b muziek maar is breed georiënteerd. Als zangeres trad ze op in o.a. de Grote Kerk Apeldoorn, Salon 1813 en de Gigant popzaal. Als zangdocent vindt Feline het belangrijk dat haar leerlingen zich op hun gemak voelen. Feline geeft privé lessen op de maandag.

Interesse in het nemen van zanglessen bij Feline? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles

 

Cleo Vlogman

Cleo Vlogman was na haar afgeronde opleiding Ondernemend Artiest op het ROC in Almelo klaar om het podium te betreden en bracht haar eigen album uit. Dankzij haar deelname aan seizoen 9 van The Voice Of Holland, waar ze het in ‘team Anouk’ schopte tot en met de knock-outs, deed ze veel praktijk ervaring op. Met veel ervaring in de muziek en vooral veel plezier geeft Cleo de zanglessen bij VoiceBeat.

Interesse in het nemen van zanglessen bij Cleo? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles

website by: www.webexsite.com
Voor meer informatie: contactformulier