Voice Beat - Logo
Banner

Zangles in Apeldoorn

 

Heb je een passie voor zingen en wil je hier iets meer mee doen?
Twijfel je nog een beetje aan je stem en wil je hem meer onder controle krijgen?
Of zing je in een band en wil je nog meer uit je nummer halen?

Dan is het nemen van zangles in Apeldoorn bij VoiceBeat iets voor jou!

 

Wie ben ik ?

Mijn naam is Reitse Giesbers en ik heb ervaring op gedaan tijdens mijn studie ‘zang’ aan de Herman Brood Academie en door te zingen in studio's van o.a Tjeerd Oosterhuis, David Schreurs (producer Caro Emerald). Daarnaast was ik te zien in het RTL5 programma 'The Hit' en in 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' (Ned.3). In het verleden gaf ik ook zangles op de Babette Labeij Music Academy te Amsterdam. 

 

Wat voor lessen geef ik?

Tijdens het geven van de zanglessen in Apeldoorn hanteer ik een moderne manier van lesgeven, waarin de basis van ademhaling en ademsteun wordt behandeld en de nadruk ligt op creatieve aspecten zoals: dynamiek, timing, tekstinterpretatie, beleving en het leren zuiver te zingen. Ik geef mijn zanglessen in de Gigant Apeldoorn. Bij VoiceBeat kun je terecht voor privé, duo en groepslessen 

 

Voor wie?

Tijdens mijn lessen is plaats voor iedereen: jong of oud, puur voor het plezier of ambitiegericht, beginnend of gevorderd. Ik ben van mening dat technisch geschoolde vocalisten niet per defnitie beter zijn dan vocalisten met bijv. een minder bereik. Muziek is gevoel! Vandaar dat er dus ook zeker een accent op de beleving van de muziek ligt.

Ik heb een eigentijdse kijk op muziek en daarnaast bied ik met VoiceBeat de mogelijkheid aan om je eigen nummer op te nemen in de The BeatAcademy Studio. Ook is er een mogelijkheid tot optreden, zo organiseren we vaak eindshows.

 

Benieuwd naar onze andere zangcoaches?

Bij VoiceBeat zijn er nog meer lesmogelijkheden. Het zangdocenten team is professioneel, divers en enthousiast! We zijn open van maandag t/m zaterdag. Benieuwd naar de zangdocenten? Klik hier

 

Interesse in het nemen van zangles in Apeldoorn? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles

website by: www.webexsite.com
Voor meer informatie: contactformulier